SUPER KING 2L

Prostor pro Váš spánek

Postel se stane letištěm Vašeho pokoje

Pokoj určený pro ty z Vás, kteří si potrpí na opravdový spánkový komfort. Postel o velikosti SUPER KING toto jednoznačně nabízí. Ubytování je situované v přízemí hlavní budovy a lze tak přímo z pokoje vyjít do hotelových zahrad či na tenisový kurt. Nechybí okouzlující výhled na Jizerské hory a město Frýdlant, kterým se můžete kochat z vlastní terasy s dřevěným zahradním nábytkem. Pokoj disponuje i minibarem, LCD TV, fénem, pracovním stolem, kabelovým i wi-fi připojením k internetu, rychlovarnou konvicí, zvukotěsnými dveřmi, prostornou koupelnou s 2 umyvadly i bidetem a také županem, pantoflemi a osuškami do Wellness&Spa. Čísla pokojů: 101, 108

Rezervujte si tento pokoj výhodněji

Oficiální web s bezpečnou on-line plabou. Garance nejnižší ceny. Zjistěte aktuální dostupnost a ceny. Rezervujte si Váš pobyt zde a získejte výhody, jako například bezplatné vstupy do Wellness&Spa, na sportovště či do Fitness. Dalším benefitem je parkování přímo u hotelu i bezplatná úschovna kol. Nabízíme také možnost propojených pokojů pro Vaší rodinu (rezervace propojených pokojů pouze telefonicky). Nechte si na pobyt vystavit dárkový poukaz a udělejte radost svým blízkým.

Hlavní budova

Pokoje Super King

Pokoje Super King se nachází v přízemí hlavní budovy a mají tak přímý vstup do zahrady skrze vlastní terasu.  Zjistěte dostupnost.