S KRBEM 2L

Výhled na zámek a hory

Dvoulůžkový pokoj s výhledem i krbem

Jedinečnost těchto dvou komfortních pokojů je v krásném vestavěném kamenném krbu. Pokoje se nachází v 1.patře v hlavní budově a mají tak okouzlující výhled na celé město Frýdlant, zámek i Jizerské hory. Večerního posezení u sklenky dobrého vína a rozpáleného krbu si tak můžete maximálně vychutnat. Ve vybavení pokoje nechybí minibar, LCD TV, fén, pracovní stůl, kabelové i wi-fi připojení k internetu a spousty pohodlí. Samozřejmostí je klimatizace, světelný management i možnost třetího lůžka. Koupelny jsou vybavené dvěma umyvadly i bidetem. Čísla pokojů: 306, 307

Rezervujte si tento pokoj výhodněji

Oficiální web s bezpečnou on-line plabou. Garance nejnižší ceny. Zjistěte aktuální dostupnost a ceny. Rezervujte si Váš pobyt zde a získejte výhody, jako například bezplatné vstupy do Wellness&Spa, na sportoviště či do Fitness. Dalším benefitem je parkování přímo u hotelu i bezplatná úschovna kol. Nabízíme také možnost propojených pokojů pro Vaší rodinu (rezervace propojených pokojů pouze telefonicky). Nechte si na pobyt vystavit dárkový poukaz a udělejte radost svým blízkým.

Hlavní budova

Pokoj s krbem

Pokoj s vlastním krbem a celoprosklenou jižní stěnou se nachází v hlavní budově v 1.patře. Všechny pokoje mají okouzlující výhled na zámek a hrad Frýdlant i Jizerské hory. Navíc každý pokoj disponuje svou vlastní terasou s posezním. Zjistěte dostupnost.